TukTuk Stop & Shop | Ninajosephine.com
1 oktober, 2013 | Event

DSC_0032

Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd door de Holland Evenement Groep om deel te nemen aan hun nieuwste onderdeel van een zeer uitgebreid aanbod aan uitjes zoals vrijgezellenfeestjes, teambuilding , familiedagen en teamuitjes. Het onderdeel wat wij gedaan hebben is de TukTuk Stop & Shop. Met een TukTuk die geschikt is voor 4 personen crossen langs allerlei leuke winkeltjes in de Betuwe.

DSC_0002

DSC_0023

DSC_0024

DSC_0037

DSC_0045

DSC_0050

DSC_0058

DSC_0070

DSC_0073

DSC_0090

DSC_0099

DSC_0102

DSC_0112

DSC_0115

DSC_0121

DSC_0122

DSC_0123

DSC_0130

 

De dag begon met een ontvangst in het nieuwste restaurant gelegen op het Holland Event Groep park de Tuk’n Thai. Een restaurant met Thaise invloeden waar zoveel mogelijk gedaan wordt met natuurlijke producten. Hier kregen we Sexy Champagne en vulden we onze buikjes met Ice Fondue, wat ontzettend gaaf is dat zeg! In ijskoude stikstof bevries je fruit, chocolade en andere toppings tot een ijsje. Hierna vertrokken we richting de TukTuk’s en na een korte uitleg mochten we zelf rijden.

Ik was de eerste die het stuur nam en we reden vanaf het evenementen terrein naar de eerste stop. Een prachtige maar dan ook prachtige woonwinkel. Hier wil ik zeker terugkomen als ik mijn huis ga inrichten. (en heel veel geld heb gewonnen/verdient.) Na een snelle stop vertrokken we naar een heel speciale plek namelijk een wijngaard in Nederland. Zelf ben ik geen alcohol drinker maar deze mevrouw was zo enthousiast dat ik gewoon een proefje deed.

Na een rondje door de wijngaard en een korte uitleg over het proces van druif tot wijn vertrokken we weer en dit maar richting Buren, een plaatsje gelegen tussen de appel en peren gaarden. Wat een prachtige omgeving, de zon scheen helaas niet maar wat zag alles er mooi uit, het gras was groen, de appels en peren bijna rijp en het lijkt wel of de mensen er geen haast hebben. Zelf ben ik gewend aan rennen en vliegen maar hier is iedereen rustig en kalm. Ook wel eens fijn!

In het dorpje aangekomen liepen we eerst naar World Of Chocolate waar we mochten proeven van heerlijke bonbons en allemaal een zakje mee naar huis namen. Daarna namen we een kijkje in drie verschillende lifestyle winkeltjes. Ontzettend schattig en echt een beleving, in de ene winkel rook het nog lekkerder dan in de andere. Hier is echt over nagedacht, de eigenaren willen iets anders neerzetten dan gewoon een winkeltje met spulletjes en dat is zeker gelukt!

We liepen nog wat rond in het dorp, aten een ijsje en namelijk daarna onze TukTuk naar de laatste bestemming. Een landwinkel met eigen gemaakte producten, verse groentes en fruit zo van het land en ga zo maar door. Kaas van de buren, sap van de andere buren en groentes van de overburen. Op deze manier creëer je een gigantisch vers en natuurlijk assortiment en ik geloof graag dat je daar graag een blokje voor om wil rijden. We ontvingen allemaal een lekkere fles met puur appelsap die bij mij dezelfde avond nog op ging. Heerlijk!

Na de landwinkel gingen we terug naar het terrein en kregen we nog een korte rondleiding. Wat is het groot zeg, van wipe-out tot paintballen, bbq-donuts op het water tot strandactiviteiten, pokeren en ice fondue echt alles is aanwezig en overal is aan gedacht. Hier kan iedereen wel een uitje naar wens vinden! Of je nu je oma meeneemt, je baas of een stel vrienden, er is voor ieder wat wils. Ik wil hierbij de Holland Event Groep nog een keer bedanken voor de geweldige dag en voor alle lezers, een feestje of uitje op de planning, neem snel een kijkje want deze Stop & Shop tour wil je echt niet missen!