Vogue Fashion Night Out | Ninajosephine.com
14 september, 2013 | EventFashion

DSC_0555

Afgelopen donderdag was de tweede editie van de Vogue Fashion Night out. Deze vond plaats in de Bijenkorf en door de stad op verschillende locaties. Helaas bedacht ik mij dat het weer zover was toen ik mijn naam op het rooster van mijn werk zag staan met de mededeling dat ik tot 23:00 uur moest werken. Helaas, zo een dienst wil niemand ruilen of overnemen dus ik zou de Vogue Fashion Night out meemaken vanachter de Klantenservice. Natuurlijk ook geen ramp want ik hoorde alles sprekers die meededen met de Moam Talks waaronder Sabrina van AfterDRK en Olcay Gulsen. Zeker geen straf om deze dames hun verhaal te horen doen.

Tijdens mijn pauze sprintte ik toch even snel door de winkel om een kijkje te nemen bij alle stands. Echt, wat mooi zag alles eruit en wat waren er een mensen over de vloer. Geweldig!

Toen ik op de tweede verdieping langs de Vogue pop-up store liep zag ik de trui van Vogue die ik zeker wilde toevoegen aan mijn winter collectie. Veel succes gehad met het Vogue shirt wat afgelopen zomer bij het tijdschrift zat en nu ook nog een trui erbij, helemaal top! Ik vroeg de verkoopster hoe duur de trui was en op het moment dat ze €25,- zei riep ik meteen, ohhh top, doe mij maar maat S/M. Daarna vertelde ze mij dat ik voor de €25,- ook nog eens 6 x de Vogue thuis op de mat zou ontvangen. Is dat een leuke meevaller!! Ik vulde mijn gegevens in en kreeg de trui mee.

Thuis aangekomen showde ik mijn trui vol overgave aan mijn zusje die het vervolgens de volgende dag aan een vriendin vertelde. Deze riep meteen die wil ik ook, en na een kijkje op de website kon ook zij de trui bestellen want het was gelukkig geen actie for one night only maar ook via de website is de trui voor 25 euro en 6x Vogue in de brievenbus te koop. Dus, wie o wie?!  Kelly

  september 14, 2013

  Wat jammer dat je moest werken! Volgend jaar kan je vast de hele Vogue fashion night shoppen ;)

  Leuke deal!

  Fijn weekend x  september 14, 2013

  Wat een leuke actie!! Vind die trui erg leuk. Ga eens even op de site kijken! Thanks voor de tip!  september 14, 2013

  Ah, fijne actie! Niets voor mij, ik lees geen vogue, maar toch een goede tip! ;)  september 14, 2013

  Leuke actie van Vogue (en goedkoop!)  september 14, 2013

  Jaaaa ik!!!  september 14, 2013

  Wat een gave trui zeg en dan helemaal met zo’n actie erbij :D  september 14, 2013

  Wat een ontzettend gave trui!! Die wil ik ook wel, misschien toch even een kijkje nemen op de website! 25 euro is zeker niet duur  september 15, 2013

  Wat super leuk die trui! Ik moest helaas ook werken, volgend jaar maar een kijkje nemen :)!

  X  september 15, 2013

  Aaaah wat een super leuke trui!  september 15, 2013

  Wat een leuk trui, jammer dat je er niet fatsoenlijk heen kon. :(  september 16, 2013

  Leuk!  september 16, 2013

  Toch leuk dat je er wel iets van meegekregen hebt, al was het via de klantenservice;)! Heeeleee leuke trui en wat een prijs inclusief 6x Vogue! Ik denk dat ik ook overstag ga;)! Leuk:)!  september 20, 2013

  Ik heb de trui ook, leuk is ‘ie he!