Waar zat jij? | Ninajosephine.com
17 maart, 2014 | Personal

waar

Afgelopen dagen ben ik even van de blogradar verdwenen. Ik heb van alles en nog wat gedaan en was te druk/onrustig om de tijd en zin te vinden om mijzelf aan de keukentafel te planten en een stukje te schrijven. Maar waarmee dan hoor ik je denken. Nu ik het zo typ is het eerlijk gezegd met helemaal niets speciaals. Genieten in het zonnetje, wandelen door de stad, veel werken, naar de sportschool, de bioscoop, uiteten en nog zoveel leuke dingen meer. Afgelopen dagen heb ik dus ook nul op jullie blogs gekeken en ik moet natuurlijk mijn dagelijkse dosis blognieuws wel up to date houden. Ik ga mijzelf vast inlezen en snel aan de slag met nieuwe blogs!

Wat deden jullie de afgelopen week terwijl ik mij stil hield? 
  maart 17, 2014

  Heerlijk om even te unpluggen! Leuk dat je weer terug bent :)  maart 18, 2014

  Ik was ook even van de radar verdwenen! Welcome back!

  X  maart 19, 2014

  Moet kunnen toch af en toe even niks van je laten horen. Ik had dat ook hoor vorige week en de week ervoor. Doesn’t matter, maar goed dat je er weer bent!

  Liefs,
  Michelle  maart 21, 2014

  Ik was ook heel druk, geen tijd voor bloggen, ach dat kan ook wel eens toch!