Welkom 2014! | Ninajosephine.com
3 januari, 2014 | Personal

20140103-002221.jpg

Tweeduizendveertien is begonnen. Voor mij in de Efteling en de volgende dag met twee super nieuwjaarsborrels. Gisteren bracht ik een bezoek aan de sportschool en lunchte ik samen met mijn vriend waar we proosten op een top 2014!

Wat zijn mijn goede voornemens voor dit jaar. Ik moet eerlijk zeggen dat ik die altijd maak omdat dat leuk is naar vervolgens ben ik ze rond half januari kwijt. Maar ach, wat maakt het uit? Hier komen ze!

1.De aller belangrijkste die ik heb is het vinden van een baan. En natuurlijk niet zomaar een baan maar een baan die bij mij past, waar ik mij prettig bij voel en bovenal een baan waar ik iedere dag met plezier naar toe ga!
2.Meer lezen, voor de kerst kreeg ik een nieuwe e-reader en ik wil mijn ontspanning echt weer hier in gaan vinden ipv in tv, doelloos ronddwalen op internet of het kijken naar mijn iPhone.
3.Zo veel mogelijk reizen maken. Een weekend naar een stad, een maand naar het verre oosten of een week skiën, het maakt niet uit zolang het maar lekker weg is en ik kan genieten.
4.Net zo sportief het jaar vervolgen als hoe ik het afsloot. Met bezoekjes aan de sportschool en met mijn Nike hardloophorloge om mijn pols.
5.Lekker verder schrijven aan deze blog en met veel plezier jullie op de hoogte brengen van mijn dagelijkse kost en bezigheden.
6.Genieten van de kleine dingen in het dagelijks leven. Een roodborstje in de tuin of een groet van een onbekend op straat.
7.Doorgaan met het maken van foto’s. Afgelopen feestdagen heb ik genoeg geschoten dus dit gaat lekker.
8.Geen onzin aankopen meer doen en misschien toch eens een no-buy maand gaan proberen… Ik zei misschien!!

Voor zover een lijstje om trots op te zijn als dit allemaal gaat lukken. Ik ga zeker m’n best doen en hoop jullie ook allemaal in 2014 hier terug te zien!

Wat zijn jullie goede voornemens voor dit jaar?
  januari 3, 2014

  Fijn lijstje. Vooral nummer 6 vind ik erg mooi en dat gaat je zeker lukken hoor!  januari 3, 2014

  Mooi lijstje :) Voor mij geen goede voornemens, al zou het behalen van mijn bachelor wel errug fijn zijn ;)  januari 3, 2014

  Mooie voornemens. Het vinden van een baan is ook iets wat dit jaar bij mij moet gebeuren. En lekker veel sporten en reizen. Good luck!  januari 3, 2014

  De beste wensen nog, ik doe niet aan voornemens dit jaar.. Jij heel veel succes er mee.  januari 3, 2014

  Klinkt als een super lijst.Ik doe niet echt aan voornemens, maar wil dit jaar wel meer gaan bewegen en meer dingen gaan doen die ik eng vind ;) Happy 2014! xx

  http://www.creativityandchocolate.com  januari 3, 2014

  Mooi lijstje! Die laatste mag bij mij er ook wel op hahaha  januari 4, 2014

  Een nieuwe e-reader is echt een goede motivator om te lezen! Had ik ook toen ik mijn tablet kocht! Sindsdien nooit gestopt met lezen :)  januari 5, 2014

  Leuke lijst! Ik heb ook net een e reader gekocht:)  januari 7, 2014

  Ik heb niet echt voornemens, wel een doel en dat is mijn grenzen respecteren. En minder snoepen ;-)  januari 14, 2014

  Happy New Year! (Kan nog wel toch? ;))
  Succes met je voornemens! Zo’n no buy-maand zit ik ook al een tijdje over te denken.  januari 16, 2014

  Genieten van kleine dingen is voor mij ook een van de belangrijkste voornemens. Zo’n no buy maand wil ik ook doen, lijkt me alleen zooo moeilijk!