WIN: Wie jarig is trakteert! | Ninajosephine.com
25 juni, 2013 | Win

Omdat ik vandaag jarig ben verwen ik jullie met een heerlijke winactie in samenwerking met Fonq. Ik ben gek op verjaardagen en jaren die voorbij gaan (dat zeg ik nu dus nog wel..) en daarom schrijf ik alles op. Enkele jaren geleden ben ik door een vriendinnetje verwend met een super dagboek. My Life Story dagboek waarin je ieder seizoen (dus niet elke dag lief dagboek) een klein verslag schrijft over wat er het afgelopen seizoen is gebeurt. Helemaal leuk en helemaal leuk voor later als je alles terug kijkt. Vandaag is de dag dat ook jij kans maakt op een eigen My Life Story dagboek!! 

Fonq is een geweldige website waar je honderd en één cadeaus kan kopen, niet alleen voor andere maar ook lekker voor jezelf!

Om kans te maken op de prijs zou ik het leuk vinden als je in een reactie met natuurlijk je e-mail adres achterlaat. Daarnaast een klein verslagje van de afgelopen lente die jij in de Life Story zou zetten. Uit die inzendingen kies ik dan een winnaar uit! De actie loopt tot volgende week woensdag 2 juli. De winnaar krijgt persoonlijk van mij bericht.

Succes!!
  juni 25, 2013

  Gefeliciteerd! Wat super leuk dat je zo iets mag weggeven!
  De afgelopen lente vlogen de studiepunten bij mij binnen, heb ik visnetten leren knopen, ben ik wezen zeilen voor Willem Alexander en Maxima, heb ik mijn rijbewijs gehaald, ben ik alleen maar meer verliefd geworden op mijn lieve vriendje én ging ik ook nog naar Londen toe voor een fantastische week!
  Ja, mijn lente was goed :)
  Liefs, Swaen
  swaenblogt@hotmail.com  juni 25, 2013

  Wat leuk, gefeliciteerd! Ik ben niet van het opschrijven, daar heb ik mijn blog voor… ;) Succes voor de andere deelnemers!  juni 25, 2013

  Ah, ik doe niet mee met de winactie (heb iets soortgelijks) maar Gefeliciteerd!  juni 25, 2013

  Wat een leuke winactie! En gefeliciteerd met je verjaardag!  juni 25, 2013

  Awh, wat leuk! Ik kende wel die boekjes van ‘one line a day’ enzo, maar ik wist niet dat ze ook per seizoen bestonden :)

  Deze lente werkte ik hard aan het behalen van mijn rechtenbachelor en ik ben er bijna. Verder ging ik in jaren weer eens naar de Efteling, boekte ik een vakantie naar Londen waarbij ik voor de eerste keer zal gaan vliegen, leerde ik -zonder daar verder over uit te wijden- mijn eigen grenzen kennen, breidde ik mijn werk als freelancer uit en sloot ik de oefenrechtbank af met een mooie 8, een vak waar ik sinds het begin van mijn studie tegenop heb gezien.

  Hopelijk heb je een leuke verjaardag vandaag, geniet ervan! :)  juni 25, 2013

  Wat een cool dagboek is dat!
  Succes met de winactie.  juni 25, 2013

  Goede site, daar heb ik wel wat aan! Ideaal!

  Mijn lente? Dat was er een van angsten overwinnen en niet opgeven. Soms heb je geen optie en moet je meegaan met de stroom, maar het komt altijd weer goed. Ik ben gaan samenwonen, leren klussen in en om het huis, nieuwe taken op het werk, kleine problemen opgelost voordat het grote problemen werden, meer koken, meer vers koken, bewuster met mijn kleding en make-up omgegaan, lekker een lang weekend naar Berlijn. Nu ben ik klaar voor wat de zomer brengt! Ik ben benieuwd wat!  juni 26, 2013

  Superleuk! IK wil meedoen! Wat ik erin zou zetten? Anekdotes van de grijze tijd in de ub voor de scriptie haha. Succes! XX


  Anna

  juni 26, 2013

  Nog van harte gefeliciteerd! Het was qua weer een heerlijke dag gister :)
  Deze lente leefde ik weer op, ging ik flink aan de slag met revalideren, genoot ik van de weinige zonnestralen, durfde ik me weer te oriënteren op een nieuwe studie, ontwikkelde ik een passie voor koken en merkte ik hoe awesome de mensen om mij heen zijn!  juni 26, 2013

  Wauw wat een onwijs gave actie namens fonq en jou. Ik doe natuurlijk onwijs graag mee: Zelf zou ik schrijven over de vele trein reizen die ik afgelopen lente weer maakte. Elke treinreis die meer dan een half uur in beslag neemt is voor mij een avontuur en ik maak geregeld wat mij. * Op mijn hoofd staat blijkbaar geschreven dat ik een praatpaal ben waardoor ik elke keer weer hilarische / ontroerende of gewoon gezellige gesprekken heb*. Tot nu heb ik nog niet echt een leuk dagboekje ervoor, iets wat ik al heel lang eigenlijk wil. Dit boekje zou ik dus dolgraag voor deze verhalen willen. ^^  juni 28, 2013

  Hiep hoi! Nog gefeliciteerd! Heb je een leuke dag gehad:-)?
  Superleuke winactie! En natuurlijk doe ik mee! Wat zal ik erin zetten?
  De vele foto’s van asielkatten die ik afgelopen periode maakte – waar ik vrijwilligers werk doe – zou ik uittekenen.
  En ik hou een witboekje bij – dat is een boekje waarbij ik elke dag positieve gebeurtenissen en ervaringen erin schrijft – in mooi getekende letters uitschrijven. Ik krijg dan een boek vol positiviteit en getekende katten:-)!


  Karlijn

  juni 29, 2013

  Hmm ja wat zou ik nou in mijn life story zetten? Waarschijnlijk een hoop geklaag, want een echte lente is het niet geweest. En waarschijnlijk veel ‘prayers’ dat de zomer maar veel mooier mag worden!  juni 30, 2013

  Oh leuke winactie, ik doe mee! :)
  Ik zou er echt alles in zetten.. er is zoveel leuks gebeurd….