Zomerplannen #2 | Ninajosephine.com
21 maart, 2014 | Travel

thailand

Nog 71 dagen en dan vlieg ik dus naar Thailand! Helemaal leuk, helemaal spannend, helemaal Azië, helemaal onbekend en helemaal mooie stranden. Ik wil jullie de aankomende 71 dagen alvast meenemen naar mijn planning en ik ga beginnen met de route die ik ga volgen. Afgelopen week zat ik om precies te zijn 7 uur achter de computer om alles samen met mijn vriend vast te leggen. Welke route te volgen, welke plaatsen te bezoeken, welke vervoersmiddelen te kiezen, welke tickets te boeken en welke eilanden aan te doen. Ik presenteer u, de planning!

 1. Op 1 juni zitten wij de hele middag en nacht in het vliegtuig en op 2 juni komen wij om 12 uur in de middag aan in Bangkok.
 2. Na twee dagen Bangkok vliegen wij naar Chiang Mai, hier gaan we de jungle in en wie weet wat er allemaal nog op ons pad komt.
 3. Sukhotai is na Chiang Mai aan de beurt, van oudsher de hoofdstad van Thailand, dat belooft zeker mooi te worden.
 4. Vanaf Sukhotai vliegen wij via Bangkok naar Ko Samui waar wij 2 dagen doorbrengen.
 5. Met de ferry richting Ko Phangnan voor de 4 dagen erop en het vieren van een heuse full moon party! (ben zooo benieuwd!)
 6. Vanaf Ko Phangnan met de ferry naar Ko Tao, het schildpadden eiland om te snorkelen en nog 3 dagen op het strand te genieten.
 7. Terug naar Ko Samui en hier vandaan vliegen wij weer terug naar Bangkok om daarna door te gaan naar Kanchanaburi.
 8. Na twee dagen Kanchanaburi is het tijd om een einde te maken aan deze reis en vertrekken wij weer naar Bangkok waar we nog 1 dag te besteden hebben.

Route: Bangkok – Chiang Mai – Sukhotai – Ko Samui – Ko Phangnan – Ko Tao – Kanchanaburi

Het belooft een super reis te worden, we hebben super hotels uitgekozen (deze komen in de volgende posts zeker aan bod…) en ik kan nu al niet wachten. Gelukkig maakt mijn dreamdays app het extra leuk om iedere dag te zien dat er weer een nachtje minder geslapen hoeft te worden!

Bezocht jij al 1 van deze steden of de hele route, let me know wat ik zeker moet doen/zien! 

 
  maart 21, 2014

  Heerlijk! Geniet van de voorpret :)  maart 21, 2014

  Wat gaat het snel! Thailand lijkt me zo mooi. Ben benieuwd naar alle leuke blogjes:) Ik tel ook af met Dreamdays, wat een leuke app!  maart 21, 2014

  Super super gaaf!  maart 26, 2014

  Oh ik ben jaloers, wat een heerlijk vooruit zicht heb jij zeg!  maart 28, 2014

  Ohh zo geweldig! Ik wil ook echt heel graag eens naar Thailand. Veel plezier met aftellen!!  mei 20, 2014

  Oh ik houd echt van blogjes over reisplannen! Ik ben gewoon nog nóóit die kant op geweest. Ik wil wel heel graag, maar er is zóveel mooi. Ik kan geen keuzes maken! Maar snel, heel snel, ga ik ook naar die kant. En tot die tijd lees ik lekker met jou mee.